zondag 10 oktober 2010

Personal Shopping: Wilma @ Foxy Brown


Een verfrissend hippe plussize kledingwinkel (mt. 44 tm. 54) met de leukste stukken uit de collectie van o.a. Mat, Gets en Veto. Maar zoals we nu hebben geleerd is een leuke winkel niet compleet zonder een leuke eigenaresse. En wat is Pascalle een leuke eigenaresse!


*Na de beloofde warme welkom, konden we eindelijk aan de slag:
Shoppingspree!!!

* 1 van de trends van dit seizoen die ik graag bij Wilma wou zien: de leren rok. Op de hanger vond ze het een beetje eng, eenmaal aan vond ze het prachtig! Alleen is deze top helaas niet wat ik in gedachte had...

* Een mouwloos hemdje met bloemenornament ín de rok en daaroverheen een casual vest, en het begint er al meer op te lijken!

* Alleen nog een brede riem om deze outfit af te maken. Zo is ieder kledingstuk afzonderlijk te bewonderen én accentueer je de taille.

* de "leather on leather look"

* De top hebben we een tweede kans gegeven, dit keer op een skinny jeans. Erg leuk, alleen de wassing van de jeans is minder...

*We gaan de herfst/winter in en een lichte wassing past meer bij lente/zomer. Persoonlijk vind ik lichte wassingen niet zo flatterend bij vollere bovenbenen, maar het model staat haar erg goed.

* Een nauwsluitenden jurk met diepe V-hals is perfect als je een kleine boezem hebt. Door de V-hals en de geaccentueerde taille lijken je borsten groter en je middel smaller. Een glanslegging eronder voor een brutalere look.

* Een goed voorbeeld van het meenemen van je zomergarderobe de herfst in: Leuk zomerjurkje, maar niet zo warm buiten?

* draag er een vest overheen!

* Ook een trend to watch: animalprint

* Tijdens onze shoppingsessie hebben we de hele winkel overhoop gehaald, maar Pascalle bleef leuk en behulpzaam. Ook erg fijn: ze kent de hele collectie uit haar hoofd en kwam met deze jurk aan die wij over het hoofd hadden gezien. Thank God for Pascalle...

* want wat is deze jurk mooi!

*Wilma blij.

* Pascalle tevreden.

*maar ik ben nog niet klaar...

1 opmerking: