vrijdag 10 september 2010

Black and Blush

Ik vond deze rokjes al een tijdje leuk, maar ging iedere keer toch met wat anders naar huis (oftewel prioriteiten stellen). Maar toen ik ze gister tegenkwam en ze ook nog waren afgeprijst was het tijd om ze een nieuw thuis te bieden:
Dit waren de laatste 2 (i know they were waiting for me!) maar wel in maat 40 en 42. Maar door de elastic waistband, zachte materiaal en mooie opbouw van laagjes passen ze perfect!

Meteen wat bijpassende gemstone sieraden meegenomen (ook schandalig afgeprijst!):
De schade? nog geen €30.
God bless C&A.

4 opmerkingen:

  1. hoi,

    mag ik wat vragen? bestel jij wel eens bij asos curve? komen er dan nog veel kosten bij voor het bezorgen?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey Wilma,

    Ik heb nu 2x kleding van asos curve besteld en ben over alles tevreden! Het kost maar €3 om in Nederland te laten bezorgen, wat dus zelfs goedkoper is dan H&M.com!

    Als je een beetje doorhebt wat jouw UK maat is en hoe je wilt dat de kledingstukken moeten zitten kun je hier goed kleding bestellen.
    Als je hulp nodig hebt bij het bestellen of wat stylingsadvies hoor ik het graag!
    Groetjes Naomi

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Naomi,

    Dank je wel voor je antwoord en je aanbod. Ik heb maat 50, weet jij dan welke maat ik daar nodig heb?

    Ik vind jou stijl erg leuk!

    Groetjes,

    Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Wilma,

    Ten eerste erg bedankt voor je compliment!

    Het hangt er een beetje vanaf hoe jij je kleding draagt. Mijn kleding sluit meestal nauw aan mijn lichaam aan, maar ik bestel net zo makkelijk een t-shirt 3 maten groter om het als een jurk te kunnen dragen. Ook kijk ik naar de samenstelling van materialen zodat ik precies weet bij welke kledingstukken ik een risico kan nemen omdat er bijvoorbeeld elastaan inzit, of het liever een maat groter neem omdat het van een non-stretch materiaal is gemaakt. Ik heb zelf maat 46 en dat is in non-stretch materialen maat UK20. In stretch materiaal heb ik zelfs kleding in maat 34! Ik zou dus voor maat 50 in stretch materiaal die passend om het lichaam moet zitten maat UK22 kiezen, en in non-stretch materiaal UK24.
    Als je van loszittende kleding houdt zou ik als basismaat UK24 kiezen. Wat ook erg helpt bij het bestellen bij ASOS is gebruiken van de catwalkfunctie. Zo krijg je een beter idee van de pasvorm van de kledingstukken.

    Ik hoop dat het lukt!

    BeantwoordenVerwijderen